Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Luotettavaa kiinteistönhuoltoa Turussa

TKR-Huolto on turkulainen kiinteistöhuollon monipuolinen ammattilainen. Tavoitteemme on hyvin hoidettu kiinteistö, jossa on turvallista ja viihtyisää asua. Minulla on pitkä, yli 20 vuoden kokemus talonmiehenä ja kiinteistöjen hoitajana sekä kunnossapidon töistä.

Tarjoamme monipuolista kiinteistöhuolto- ja talonmiespalvelua taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Hoidamme alan työt aina pienimuotoisista remonteista ja korjaustöistä määräaikaisiin huoltotöihin asti. Palvelukokonaisuus on räätälöitävissä siten, että se vastaa mahdollisimman hyvin asiakkaan toiveita ja kohteen tarpeita.

TKR-Huolto päivystää Talonmies tyyliin 24/7

Meille hyvin hoidettu kiinteistö on kunnia-asia, siksi toteutamme päivystyksen talonmies periaatella Se varmistaa meidän tavoittamisen vuoden jokaisena päivänä, vuorokaudenajasta riippumatta. Päivystyksemme palvelee 24 tuntia vuorokaudessa. Kiireellisissä tapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä alla oleviin numeroihin.Voit tehdä sekä vikailmoituksen että muuttoilmoituksen helposti myös kotisivujemme kautta sähköisillä lomakkeilla. Ota yhteyttä!

Kysy tarjous kiinteistöpalveluista

Meillä on paljon  kasvu potenttiaalia Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemmen joukkoon ja ota yhteyttä. Tavoitat meidät niin puhelimitse kuin sähköpostilla!

 


Kiinteistönhoito Kalusoamme. Lm-Track 485 S 2002, Ford Ranger 2011, Husqvarna ADW216, Bucher citycat 5000 XL ja Citycat 1700

Soita TKR-Huolto

Toni 0400-775946 tai lähetä sähköpostia toni@tkrhuolto.fi Tai

Aulis 045-1314007 Tai lähetä sähköpostia aulis@tkrhuolto.fi